Kleztifal!

Aanstaande 17 mei mogen we weer muziek maken! In Teatro Munganga organiseren we samen met Klezmerband Shu’al “Kleztifal!”; een feest waarop we iedereen op zowel Klezmer-, Balkan- als zigeunermuziek willen laten dansen.

De avond zal beginnen met een set waarbij het accent op klezmermuziek van Shu’al ligt. Klezmer kan groots, wild en feestelijk zijn. Maar klezmer kan ook klein, liefelijk en melancholisch zijn. Het is muziek vol contrasten, waarmee je je geen moment zult vervelen. In hun repertoire zitten alle grote klezmerklassiekers, maar ook muziek uit andere genres die met een klezmersausje uitgevoerd worden.

De tweede set wordt verzorgd door ons. We zullen bekende, maar ook nieuwe nummers laten horen. Denk aan de klassiekers Djelem djelem, Ille de Roman Olsun en Caije Sukarije, maar ook het pas ingestudeerde Alkohol is Free!

Ook laten we een stuk horen dat speciaal gecomponeerd is voor drie percussionisten (uitgevoerd door Timo Mortier, Koen Egberts en onze eigen Omar Beganovic). Tot slot zullen we nog met ons allen (16 man!) op het podium staan om de avond tot een spectaculair eind te brengen. Voor deze avond heeft arrangeur Pieter ten Broecke speciaal enkele nummers gearrangeerd die we samen kunnen spelen.

Zonder jullie is het feest natuurlijk niet compleet. Koop daarom gauw hier een kaartje.

Wij hebben er ontzettend veel zin in!

De nodige praktische informatie:

Plaats| Teatro Munganga, Schinkelhavenstraat 27 Amsterdam
Tijd| 20:30
Kosten| €8 (student), €12,50, €15 (deur)

About the author: Roos