Opening seizoen 2019/2020

Het seizoen is nog maar van start gegaan en nu al heeft Roman Oro er twee bijzondere optredens op zitten.

Het eerste optreden vond plaats in Café de Fluiter, vlakbij ons hoofdkwartier in Oud West. Tot ons grote genoegen kwamen er veel oud bekenden van Muziekvereniging Roman Amsterdam spontaan even langs, die zich al snel aansloten bij de vaste gasten van het café. De bedoeling van dit optreden, naast het openen van een nieuw speel-seizoen, was voornamelijk het testen van onze nieuwe apparatuur. We spelen voortaan allemaal met eigen microfoontjes! Ook de boxen, monitor en mengpaneel werden uitgebreid getest. Om de eerste keer 12 microfoontjes aansluiten en op elkaar af te stemmen was nog een hele uitdaging, maar toen iedereen versterkt was kon het feestje beginnen. Ook mensen die langsfietsten bleven even staan luisteren. Ze konden er ook niet omheen met onze nieuwe versterking!

Voor het tweede optreden verplaatsten we ons massaal naar Lisserbroek voor een prachtige bruiloft tussen de appelbomen en fruit-plukkers. Het slechte weer mocht de pret niet drukken, want in de grote tent werd er uitbundig gedanst op onze muziek. Ook verzoeknummers zoals “Yildizlarin Altinda” en “Osman Aga” werden hartelijk ontvangen en uit volle borst meegezongen. Heel bijzonder om deel uit te mogen maken van deze bijzondere dag!

Gelukkig mogen we volgende maand al een weekend met z’n allen musiceren in de Achterhoek tijdens ons repetitie-weekend. We hoeven elkaar nooit lang te missen!

About the author: Merel